ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ GOOGLE!

social-google.gr-google adwords

Google Adwords-Remarketing

Τα Google Adwards είναι μια online υπηρεσία διαφήμισης που λειτουργεί ως μια δημοπρασία για την προβολή ενός σύντομου διαφημιστικού μηνύματος.

Το Remarketing είναι μια επιλογή στο Google Adwords που επιτρέπει την προβολή διαφημίσεων σε όσους χρήστες έχουν ήδη επισκεφθεί μια ιστοσελίδα με στόχο τη δημιουργία ενός ειδικευμένου κοινού.

Το επαναληπτικό μάρκετινγκ του Google Adwords έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής χρηστών σε αγοραστές (ποσοστά μετατροπής)

Στα Google Adwords  οι διαφημίσεις σου προσφέρουν, μεταξύ άλλων, αυξημένη θέαση και προβολή του brand σου, καθώς και μεγαλύτερη αναγνώριση μεταξύ των πελατών.

Η επαναλαμβανόμενη, χαμηλού κόστους προβολή, σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά σε κλικ και μετατροπές που λαμβάνουν, αποτελούν μόνο μερικοί βασικοί λόγοι που το Remarketing πρέπει να γίνει μέρος της στρατηγικής σας

Το Δίκτυο εμφάνισης Google (GDN) είναι ουσιαστικά η άλλη πλευρά του διαφημιστικού μοντέλου της Google. Το Δίκτυο εμφάνισης Google παρουσιάζει διαφημίσεις του AdWords σε ιστοσελίδες που δεν είναι μηχανές αναζήτησης.

Οι ιστοσελίδες της Google και οι συνεργαζόμενες με την Google ιστοσελίδες ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες να επιλέγουν και να προβάλλουν κατάλληλα τα διαφημιστικά μηνύματα.  

Οι διαφημιστές χρεώνονται όταν οι χρήστες του διαδικτύου οδηγούν με επιτυχία (κάνουν κλικ) στις ιστοσελίδες των διαφημιζόμενων μέσω των μηνυμάτων και οι συνεργαζόμενες ιστοσελίδες εισπράττουν μέρος των εσόδων που παράγονται

Οι ιστοσελίδες περιεχομένου που υποστηρίζουν την προβολή του Google AdWords είναι εκείνες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες AdSense και DoubleClick.

Το AdSense χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που επιθυμούν να δημιουργήσουν έσοδα προβολής διαφημίσεων.Η Google καθορίζει αυτόματα το αντικείμενο των σελίδων και παρουσιάζει διαφημίσεις βάσει λίστας λέξεων-κλειδιών του διαφημιζόμενου.

Υπάρχουν διάφορες ειδών διαφημίσεων που εκτελούνται στο Δίκτυο εμφάνισης Google συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών κειμένων, εικόνων (banners), διαφημίσεων κειμένου για κινητές συσκευές ακόμα και διαφημίσεις βίντεο εντός της σελίδας.

Κλείσε Τώρα ραντεβού με έναν συνεργάτη μας για να σου παρουσιάσει και να σου αναλύσει τα δεδομένα και τη στρατηγική που χρειάζεται η επιχείρηση σου για μία επιτυχημένη καμπάνια Google Adwords!

Google Ad words

Adwords

Τα Google AdWords είναι μια online υπηρεσία διαφήμισης που λειτουργεί εν είδει δημοπρασίας για την προβολή ενός σύντομου διαφημιστικού μηνύματος.

Το διαφημιστικό μήνυμα πρέπει να οδηγεί σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που ορίζει ο διαφημιζόμενες και εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google Search για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Οι ιστοσελίδες της Google και οι συνεργαζόμενες με την Google ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες να επιλέγουν και να προβάλλουν κατάλληλα τα διαφημιστικά μηνύματα.

Οι Διαφημιζόμενοι στα Google Adwords χρεώνονται όταν οι χρήστες του διαδικτύου οδηγούνται επιτυχώς (κάνουν click) στις ιστοσελίδες των διαφημιζομένων μέσω των μηνυμάτων και οι συνεργαζόμενες ιστοσελίδες εισπράττουν ένα τμήμα του εισοδήματος που παράγεται.

Τα Google Adwords έχoυν εξελιχθεί στη βασική πηγή εσόδων της Google. Το ποσό που χρεώνεται ο διαφημιζόμενος στις καμπάνιες Google Adwords καθορίζεται με βάση των αριθμός των χρηστών που οδηγούνται επιτυχώς

(PPC – Pay Per Click),δηλαδή το κόστος ανά 100 κλικ (CPC), το κόστος ανά αγορά (CPA – Cost Per Acquisition) και το κόστος ανά 1000 προβολές (CPM).

Η Google προσφέρει επίσης στοχευμένη προς ιστοσελίδες διαφήμιση κειμένου, banner, εμπλουτισμένες διαφημίσεις και άλλα. Το πρόγραμμα Google AdWords καλύπτεται από τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυα προβολής.

Τα διαφημιστικά μηνύματα των Google Adwords είναι σύντομα και αποτελούνται από έναν τίτλο 25 χαρακτήρων, δύο γραμμές κειμένου των 35 χαρακτήρων έκαστη και μια διεύθυνση URL των 35 χαρακτήρων επίσης.

Τα μεγέθη των διαφημιστικών μηνυμάτων ακολουθούν τα πρότυπα του Interactive Advertising Bureau (IAB) Τρόποι Προβολής στα Google AdwordsAdWords Express-Remarketing-Google Display Network (GDN)-Gmail Marketing

Διαβάστε Περισσότερα..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!