EMAIL MARKETING!

social-google.gr-email-marketing

Το email marketing ανήκει στο άμεσο μάρκετινγκ και αφορά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ως σκοπό την προώθηση διαφημίσεων προϊόντων και προσφορών.

Οι αποδέκτες του email marketing είναι εκείνα τα άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σύμφωνα με αυτό τον ορισμό, οποιοδήποτε email περιλαμβάνει διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών και αποσκοπεί στην προώθησή τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αποδέκτης μπορεί να είναι ή να γίνει πιθανός πελάτης, μπορεί να θεωρηθεί email marketing.

Το email marketing μπορεί να αποτελέσει ένα εύκολο και έξυπνο τρόπο για τον επαγγελματία να αυξήσει τις πωλήσεις ή τις υπηρεσίες του από το Internet!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλες οι δωρεάν υπηρεσίες στο διαδίκτυο συνοδεύονται από την εγγραφή μέσω ενός email και η προσθήκη newsletter σε εκατομμύρια websites σε όλο τον κόσμο

Οι επαγγελματίες  έχουν τη δυνατότητα να ταχυδρομήσουν με ηλεκτρονικό τρόπο χιλιάδες email σε διαφορετικά άτομα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε καθημερινή βάση.

Αν τα άτομα που λαμβάνουν τα email προέρχονται από εγγραφή στην Ιστοσελίδα σας σε κάποιο newsletter, δηλαδή από καθαρό ενδιαφέρον, τότε ο διαφημιζόμενος επαγγελματίας μπορεί να απολαύσει άμεση και τάχιστη διαφήμιση και φυσικά μεγάλα κέρδη.

Στο email marketing μπορείς να παρακολουθήσεις την εξέλιξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας, παρακολουθώντας ακριβή στατιστικά.  Τα στατιστικά αυτά αφορούν το ποσοστό των emails που ανοίχτηκαν και το φυσικά το ποσοστό των ατόμων που κλίκαραν ένα σύνδεσμο.

Μία διαφημιστική Καμπάνια Email Marketing σε συνδυασμό με μία διαφημιστική καμπάνια στα Social Media μπορούν να αποφέρουν μέσω των νέων πελατών που θα προσεγγιστούν εξαιρετική κερδοφορία στους επαγγελματίες.

Επικοινώνησε μαζί μας κλείσε ραντεβού για να σου αναπτύξουμε τους τρόπους και τα ωφέλη που θα έχεις απο την δημιουργία μίας Διαφημιστικής Καμπάνιας Email Marketing!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!